Ingredienser til 2 kuverter
1 spsk olie
1/2 løg
1/2 rød peberfrugt
1/4 chili
1/2 fed hvidløg
1 tesk. rød karrypasta
1 dåse purerede tomat
1 dåse kokosmælk
2 dl grøntsagsfond
Citron, salt og peber, evt. lidt sukker
Fyld:
1 rødbede" 1/2 til fyld og til 1/2 sirup"
1/2 gulbede
1 sød kartoffel
1 almindelig kartoffel
Olie, salt, peber,
Sirup:
1/2 Rødbede
1 tesk olie
2 dl vand
1 spsk sukker
Fremgangsmåde
Sauter peberfrugt, og løg, i tern, sammen med hvidløg og chili og karrypastaen.
Tilsæt tomaten, og fonden og lad det småsimre så smagen fordeler sig i massen. tilsæt kokosmælk, og smag til med citron, lidt sukker, salt og peber.
Skræl beder og kartofler.
Husk at gemme noget bede til sirup.
Skær de skrællede kartofler og beder i skiver. Vend dem i olie med salt og peber.
Rist dem på en god pande, hvor de ikke brander på, eller i ovnen ved 180 gr, som vist på billedet til de er sprøde.
Bedesirup:
Tag det halve af den røde bede i skiver i en gryde med vand og sukker og list olie, lad det småsimre til lagen er kogt ind til en sirup, tilsæt salt og peber
