Ingredienser til 2 kuverter

1 spsk olie
1/2 løg

1/2 rød peberfrugt
1/4 chili
1/2 fed hvidløg

1 tesk. rød karrypasta
1 dåse purerede tomat
1 dåse kokosmælk

2 dl grøntsagsfond
Citron, salt og peber, evt. lidt sukker

Fyld:

1 rødbede" 1/2 til fyld og til 1/2 sirup"

1/2 gulbede

1 sød kartoffel

1 almindelig kartoffel

Olie, salt, peber, 

Sirup:

1/2 Rødbede

1 tesk olie

2 dl vand

1 spsk sukker

Fremgangsmåde

Sauter peberfrugt, og løg, i tern, sammen med hvidløg og chili og karrypastaen.

Tilsæt tomaten, og fonden og lad det småsimre så smagen fordeler sig i massen. tilsæt kokosmælk, og smag til med citron, lidt sukker, salt og peber.

Skræl beder og kartofler.

Husk at gemme noget bede til sirup.

Skær de skrællede kartofler og beder i skiver. Vend dem i olie med salt og peber.

Rist dem på en god pande, hvor de ikke brander på, eller i ovnen ved 180 gr, som vist på billedet til de er sprøde.

Bedesirup:

Tag det halve af den røde bede i skiver i en gryde med vand og sukker og list olie, lad det småsimre til lagen er kogt ind til en sirup, tilsæt salt og peber

Chilisuppe