Ingredienser til 2 kuverter

400 g fersk laks
1/2 citron
1 stængel blegselleri

Lidt forårsløg eller ramsløg
1  dl græsk yoghurt ” drænet yoghurt”
1 fed hvidløg
1 håndfuld stenfri grønne druer

1 håndfuld persille
Lidt honning, salt og peber efter smag

 

Fremgangsmåde

Laksen deles i to stykker og krydres med citron, salt og peber.
Laksen steges i ovnen kort før servering, ca.17 minutter ved 175 °C.
Topping:

Græsk yoghurt tilsættes hvidløg, honning, og  resten af citronen.
Bladselleri  og forårsløg snittes i ultra  fine strimler og vendes i yoghurten " gem lidt til pynt" sammen  med .de skyllede grønne druer og fint hakket persille.
Den stegte laks anrettes på et fad med en skefyld tzatzziki drysset med forårsløg, druer og persille.

Laks med selleri tzatziki