Ingredienser til 2 kuverter

 400 g rødfisk eller torsk
1 spsk olivenolie
100 g risotto ris
1 dl grøntsagsfond

1 dl hvidvin
25 g frisk reven parmesan
1 lille rødbede
1 dl fiskefond
10 g Smør
1/2 agurk
lidt Havsalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Risotto
Bag rødbeden mør i ovnen ved 200º i ca. 25 minutter. Køl af og flå den.
Hak rødbeden i små tern med 2/3 til risotto og 1/3 til sauce.
Varm olie op i en sauterpande, tilsæt ris og sauter et par minutter ved medium­højt blus.
Tilsæt varm grønsagsfond, til risene er dækket, skru ned for blusset og lad simre uden låg, til fonden er absorberet.
Tilsæt yderligere grønsagsfond og fortsæt på denne måde.
Vend rødbedeternene i sammen med sidste portion fond og lad simre yderligere et par minutter.
Vend til sidst parmesan og vin i risottoen, læg låg på gryden, tag gryden af blus­set og lad stå i 5 minutter inden servering.
Rødfisk

Stegt rødfisk på rødbederisotto