JULEMENU

Vi har i år tre forslag, som hver især bidrager til julehyggen, med hjemmelavede lækkerier, der både rummer de traditionelle retter, men også har elementer i den nyere boldgade. Vi hjemmesylter, bruger alt op og vi elsker at lege med maden og finde på nye ideer, også i julen! Dele af menuen er tapas anrettet, lige til at sætte på bordene... Bestil ved at klikke på formularen, nederst på siden eller kontakt os på 29 72 72 92, info@foodaway.dk

 

Julemenu 1

De 4 første retter serveres som tapas


Ølmarineret sildefilet med kapers blomster rosa løg og dild
Karrysild med æble, bede og løg
Gravad laks med rævesauce
Æg med rejer
Friskstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Ribbensteg
Frikadeller med sauteret æblekål
Medisterpølse anrettet på lun sennepskål


Tapas anrettet risalamande
Friskbagt brød, smør, fedt og surt

Min. 12 kuverter
239 kr. kuverten

Julemenu 2

De 4 første retter serveres som tapas


Sild med klakamachu, som er sønderjysk karrycreme
Italiensk tomatsild med løg og oliven
Rødbedegravad laks
Rejecocktail med chili og mango
Frisk stegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Ribbensteg
Sønderjyske deller med let

sauteret æblekål
Mørbrad med bløde løg, friterede løg


Tapas anrettet risalamande
Hjemmebagt brød, smør, fedt og surt

Min. 12 kuverter
249 kr. kuverten

Julemenu 3

De 4 første retter serveres som tapas


Ingefær chilisild
Sennepsild, med løg og oliven
Rimmet laks med topping af pesto blomkål og dild
Hønsesalat med asparges og bacon
Frisk stegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Ribbensteg
Frikadeller med sauteret æblekål
Medisterpølse anrettet på lun sennepkål


Tapas anrettet risalamande
Hjemmebagt brød, smør, fedt og surt

Min. 12 kuverter
239 kr. kuverten