Vi vil meget gerne levere maden til din næste fest. Og vi lover at kræse for hver eneste detalje, så du og dine gæster kan slappe af, nyde dagen og ikke mindst maden. Vi bruger kun friske råvarer og vi laver alt fra bunden, anrettet på flotte fade. Farverige og fyldige salater, lækkert kød, syltede specialiteter og hjemmelavet tilbehør, lige til at sætte på buffeten. Vi har her på siderne lavet forslag til forret, buffet mv. men vi laver naturligvis et tilbud ud fra dine ønsker. Så kontakt os og vi finder en løsning til din fest.

 

Hvor bor vi...

Foodaway lejer et dejligt industrikøkken på en stor gård i Gundsølille som ejes af Søren Wibholm

Vores adresse:

St. Valbyvej 260 4000 Roskilde

Ansigterne bag:
Foodaway ledes af Christina Nyby-Harder. Christina er uddannet kok.
Udlært fra SAS Scandinavia, i dag Radisson.
Med på holdet er desuden Simone og Suzan. Simone har været hos
os i hele elevtiden, og er efterfølgende blevet ansat. Suzan er oprindelig fra Irak men nu bosiddende her i Jyllinge. De er begge engagerede i deres fag og sætter en ære i at levere et fantastisk resultat. Desuden har vi en fast skare af unge medarbejdere, der ekspederer og går til hånde i køkkenet. Enkelte har passeret de 18 år, men får alligevel lov at fortsætte, fordi vi slet ikke kan undvære dem...

 

Christina har, sideløbende med Foodaway, En blog, Christinaskrydderier, samt konsulentvirksomheden
Fooddesign, der afholder inspirationskurser for kokke og øvrigt køkkenpersonale i kantiner mv.

christina, simone, christina nyby-harder, simone harder
susan, ansat, medarbejder, job